Wij verzorgen voor u de beveiliging

Zodat u uw handen vrij heeft

U zoekt een goede horeca portier?

Alcohol en drugs zorgen ervoor dat er zich in het uitgaansleven regelmatig vervelende situaties voordoen. Deze situaties kunnen een leuke avond in een restaurant of in een kroeg flink verpesten. Als horecaondernemer streeft u er uiteraard naar om de avond zo gezellig en veilig mogelijk te maken voor uw gasten. Daarom zijn horecaportiers vandaag de dag geen overbodige luxe meer. Zorg dat de sfeer goed blijft en huur horecaportiers in bij Markos Security.

Horecaportiers staan allereerst bij de deur om de gasten te ontvangen. Ook zien zij direct wie zij de toegang tot de horecagelegenheid moeten weigeren. Bovendien zorgen onze ervaren horecaportiers ervoor dat vervelende incidenten niet uit de hand lopen. Vechtpartijen, alcoholmisbruik en agressie komen regelmatig voor in het uitgaansleven. Daarom zijn er bij de meeste horecagelegenheden horecaportiers aanwezig om ervoor te zorgen dat de avond voor iedereen gezellig blijft. Voorkom vervelende situaties, schade aan uw eigendommen en teleurstelling bij uw gasten door ervaren horecaportiers van Markos Security in te huren.

Hoe gaan wij te werk?
Bent u eigenaar van een restaurant, kroeg of bar en wilt u er zeker van zijn dat er professionele horecaportiers aanwezig zijn die op basis van het huisreglement gasten welkom heten of weigeren en die er bovendien voor zorgen dat vervelende situaties direct opgelost worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we gezamenlijk een plan van aanpak op papier kunnen zetten. In goed overleg bespreken we het beveiligingsplan op maat voor uw horecagelegenheid. Al onze horecaportiers hebben jarenlange ervaring in het vak waardoor u ervan verzekerd bent dat u alleen professionals inhuurt wanneer u voor Markos Security kiest.

Een veilig gevoel dankzij horeca portiers
Voorkom vervelende situaties en de schade die dit met zich meebrengt door horecaportiers van Markos Security in te huren. Kies voor een veilig gevoel, 7 dagen per week en 24 uur per dag, dankzij de portiers van Markos Security.