Wij verzorgen voor u de beveiliging

Zodat u uw handen vrij heeft

Onze beveiligers zorgen ervoor dat de veiligheid van gebouwen, bedrijventerreinen en personen wordt gewaarborgd. Dit doen wij door op voorhand een beveiligingsplan op maat samen te stellen. Uiteraard gebeurt dit in goed overleg met de klant. U geeft aan welke beveiliging u wenst waarna wij de juiste maatregelen treffen zodat u uw eigendommen met een veilig gevoel aan ons kunt overlaten.

Bij objectbeveiliging kunt u denken aan de beveiliging van een bepaald object, zoals een kantoorpand, een bedrijventerrein of een industriegebied. Onze objectbeveiligers nemen onregelmatigheden direct waar en zullen juist handelen. Zij lopen regelmatig rondes en zorgen ervoor dat u uw object met een gerust hart aan onze verantwoording kunt overlaten.

Ervaren objectbeveiligers
Bij Markos Security werken alleen professionals. Dat betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit. Onze objectbeveiligers hebben ervaring in het vak en weten hoe zij in verschillende situaties moeten handelen. Onregelmatigheden zullen zij direct herkennen en in de kiem smoren zodat er geen schade aan het terrein of het pand ontstaat. Maar ook andere zaken behoren tot het takenpakket van onze objectbeveiligers. Denk aan het sleutelbeheer, het registreren van bezoekers en slotencontrole.

Hoe gaan wij te werk?
Wij zijn gevestigd in Beverwijk, maar onze klantenkring is verspreid door het hele land. Indien u kiest voor onze diensten, maken wij graag kennis met u. Wij starten altijd met een introductiegesprek zodat we de wensen van de klant duidelijk voor ogen krijgen. Vervolgens maken we een beveiligingsplan. Objectbeveiliging vraagt namelijk om een plan dat op maat samengesteld is. Uiteraard doen wij dit in goed overleg met u. Bij ons staat de klant altijd op één en wij vinden het belangrijk dat ons aanbod exact aansluit op uw wensen.

Een veilig gevoel dankzij objectbeveiliging
Bent u geïnteresseerd in objectbeveiliging en wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Markos Security? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kies voor een veilig gevoel, 7 dagen per week en 24 uur per dag, dankzij de beveiligers van Markos Security.