Wij verzorgen voor u de beveiliging

Zodat u uw handen vrij heeft

Heeft u persoonsbeveiliging nodig?

Om zowel uw persoonlijke veiligheid als de veiligheid van de mensen in uw naaste omgeving te waarborgen, kunt u voor persoonsbeveiliging kiezen. Persoonsbeveiliging betekent, zoals de naam al doet vermoeden, persoonlijke beveiliging op maat. In goed overleg schatten we de situatie in en kijken we gezamenlijk naar de juiste vorm van beveiliging voor u. In welke situatie u ook zit, wij helpen u graag.

Bent u het slachtoffer van afpersers, stalkers of wordt u bedreigd? Helaas komen dit soort zaken steeds vaker voor in Nederland. Door een persoonsbeveiliger in te huren kunt u uw dagelijkse activiteiten ongestoord voortzetten zonder dat u voortdurend over uw schouder hoeft te kijken. De persoonsbeveiligers van Markos Security zijn getraind en hebben jarenlange ervaring in het vak. Bovendien werken zij snel, adequaat en kunt er ervan op aan dat zij zoveel mogelijk rekening houden met uw privacy.

Jarenlange ervaring
Bij Markos Security werken persoonsbeveiligers die zorgen voor een extra paar oren en ogen. In bedreigende situaties heeft u behoefte aan iemand aan uw zijde die uw omgeving in de gaten houdt. Daarom kunt u voor een persoonsbeveiliger van Markos Security kiezen. Uiteraard staan de persoonsbeveiligers niet letterlijk aan uw zijde. Indien gewenst kunnen zij op gepaste afstand de situatie in de gaten houden waardoor het menigeen niet op zal vallen dat u voor extra bescherming heeft gekozen. Onze persoonsbeveiligers zijn erin getraind om verdachte en gevaarlijke situaties te herkennen. Door hun jarenlange ervaring in het vak weten zij hoe ze moeten handelen. Hierin staat uw veiligheid uiteraard te allen tijde voorop.

Hoe gaan wij te werk?
Allereerst starten we met een kennismakingsgesprek waarin wij graag de situatie met u bespreken en van u horen welke beveiliging u wenst. Vervolgens schatten onze medewerkers de situatie in en maken we in goed overleg een beveiligingsplan op maat waarin de te treffen maatregelen worden opgenomen. De veiligheid van u en uw vrienden en familie staat hierbij altijd op de eerste plaats. Uiteraard begrijpen wij dat het een enorme impact op uw leven heeft wanneer u zich genoodzaakt voelt een persoonsbeveiliger in te huren. Daarom doen wij ons uiterste best om uw leven zo normaal mogelijk te laten verlopen.

Wanneer is persoonsbeveiliging aan te raden?
Er vinden in Nederland helaas diverse situaties plaats waarin persoonlijke beveiliging gewenst is. Bekende Nederlanders, vermogende personen of mensen met een politieke achtergrond kunnen bijvoorbeeld te maken krijgen met stalking en bedreiging. Uiteraard is het ook mogelijk om in andere situaties persoonsbeveiligers in te huren, bijvoorbeeld na een zakelijk conflict dat uit de hand is gelopen. Ook bij geweldsdreiging, ontvoering en afpersing kiezen mensen voor persoonsbeveiliging. Mede het internet en de opkomst van social media hebben ervoor gezorgd dat steeds meer Nederlanders bedreigd worden en zich onveilig voelen. Helaas kan de politie u hierbij niet altijd helpen. Daarom bieden persoonsbeveiligers de oplossing.

Een veilig gevoel dankzij persoonsbeveiliging
Doordat de politie niet in alle gevallen de nodige maatregelen kan treffen, bieden wij persoonsbeveiliging op maat aan. In goed overleg bespreken we de te treffen maatregelen zodat u weer met een veilig gevoel de deur uit kan. Voor een veilig gevoel, 7 dagen per week en 24 uur per dag, bent u bij Markos Security aan het juiste adres.