Wij verzorgen voor u de beveiliging

Zodat u uw handen vrij heeft

Bent u op zoek naar winkelsurveillance?

Voor extra toezicht en beveiliging van winkels en winkelcentra kunt u voor winkelbeveiliging kiezen van Markos Security. Bij ons werken ervaren beveiligers die toezicht houden op winkels en winkelcentra. Winkelsurveillance werkt bovendien preventief. Voorkom vervelende situaties door winkelsurveillanten in te huren van Markos Security.

Voorkom winkeldiefstallen, overvallen en inbraken door winkelsurveillanten in te zetten. De surveillanten houden toezicht en zorgen ervoor dat er geen ongeregeldheden plaats zullen vinden. Bovendien zijn onze surveillanten erin getraind om verdachte situaties te herkennen. Vervolgens weten zij precies hoe zij moeten handelen. Door winkelsurveillanten in te huren voorkomt u vervelende situaties en kiest u voor de veiligheid van uzelf, uw personeel en uw klanten.

Ervaren winkelsurveillanten
Winkeldiefstallen en inbraken vinden helaas nog iedere dag plaats in Nederland. Dankzij de aanwezigheid van winkelsurveillanten worden criminelen echter afgeschrikt. De aanwezigheid van de winkelsurveillanten werkt dus preventief. Vinden er toch ongeregeldheden plaats? Dan weten de surveillanten hoe zij het beste kunnen handelen. Zij weten de situatie in te schatten en zullen vervolgens actie ondernemen. Al onze surveillanten hebben jarenlange ervaring in het vak. Daardoor bent u ervan verzekerd dat zij juist zullen handelen in vervelende situaties.

Hoe gaan wij te werk?
Dankzij winkelsurveillanten kunt u diefstal en criminaliteit voorkomen in uw winkel of in het winkelcentrum. Daarom bieden wij van Markos Security een uitgebreid pakket aan om de criminaliteit in uw omgeving aan te pakken. Allereerst starten wij met een kennismakingsgesprek. In goed overleg schatten we de situatie in en werken we aan ons plan van aanpak.

Een veilig gevoel dankzij winkelsurveillanten
Voorkom vervelende situaties en de schade die dit met zich meebrengt door winkelsurveillanten van Markos Security in te huren. Kies voor een veilig gevoel, 7 dagen per week en 24 uur per dag, dankzij de beveiligers van Markos Security.